Immutable X-opas (2024)

Immutable X on Ethereum-lohkoketjun päällä turvattu toisen kerroksen (layer2) ratkaisu, joka keskittyy nousevaan GameFi-sektoriin.

Immutable X kurssi

immutable-xImmutable
1,47
1,47
6.35%

Immutable X lyhyesti

  • Immutable X- projekti perustettiin vuonna 2018 australialaisen James Fergusonin, Robbie Fergusonin ja Alex Connollyn toimesta.
  • Protokolla pyrkii maksutapahtumien kohtuuhintaisuuteen, nopeuteen ja turvallisuuteen käyttämällä Ethereumin zk-Rollup-tekniikkaa.
  • Visioa antaa kehittäjille mahdollisuus rakentaa nopeita, skaalautuvia ja mahdollisimman turvallisia sovelluksia peleihin jotka hyödyntävät NFT- ja lohkoketjuteknologiaa.
  • Projektin whitepaperin löydät täältä.

Immutable X

Immutable X on lohkoketjuteknologiaan perustuva kryptovaluutta, joka on suunniteltu erityisesti pelialan tarpeisiin. Immutable X:n keskeinen tavoite on mahdollistaa nopeat ja edulliset siirrot lohkoketjussa ilman, että ne vaikuttavat merkittävästi käyttäjien kokemukseen.

Immutable X:n tekninen toteutus perustuu Ethereum-lohkoketjuun, mutta se hyödyntää myös niin kutsuttua ”Layer 2” -ratkaisua, joka mahdollistaa nopeammat ja halvemmat siirrot. Tämä tarkoittaa sitä, että Immutable X on suunniteltu tarjoamaan parempi skaalautuvuus ja nopeampi toiminta verrattuna perinteisiin lohkoketjuihin.

Immutable X on myös erittäin turvallinen kryptovaluutta, koska sen lohkoketjuteknologia perustuu älykkäisiin sopimuksiin (smart contract), jotka varmistavat, että kaikki transaktiot ovat turvallisia ja luotettavia. Tämä tarkoittaa sitä, että Immutable X on suunniteltu tarjoamaan turvallisempi ja luotettavampi kryptovaluutta verrattuna moniin muihin vaihtoehtoihin.

Lisäksi Immutable X:ää tukee useat merkittävät sijoittajat ja pelialan yritykset, kuten Galaxy Interactive, Huobi Ventures ja Bitkraft Ventures, mikä osoittaa sen potentiaalia ja vahvaa tukea alan sisällä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Immutable X on kryptovaluutta, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeammat, halvemmat ja turvallisemmat siirrot lohkoketjussa pelialan tarpeisiin. Sen tekninen toteutus perustuu Ethereum-lohkoketjuun ja ”Layer 2” -ratkaisuun, mikä tekee siitä erittäin skaalautuvan ja nopean. Immutable X:n tukeminen useiden merkittävien sijoittajien ja pelialan yritysten toimesta osoittaa sen potentiaalia kasvaa ja tulla tärkeäksi toimijaksi kryptovaluuttojen markkinoilla.

Trezor Model One

Trezor Model One

Säilytä Immutable X-tokeneita turvallisessa kryptolompakossa.

Kryptomarkkinat.com

Yhteydenotot: [email protected]

Helppolukuista tietoa suosituimmista lohkoketjuteknologioista – yksi lohko kerrallaan.

© 2024 Kryptomarkkinat.com

Kryptomarkkinat.com
Logo