Suomalainen kryptopörssi 2024 | TOP-3 kryptopörssit vertailussa »

Kauppapaikkaa valitessa kannattaa pyrkiä löytämään kryptopörssit joissa ostaminen ja myyminen onnistuu nopeasti, vaivattomasti sekä luotettavasti – kannattaa siis turvautua suomalaiseen osaamiseen. 

Mikä on paras suomalainen kryptopörssi?

Tällä hetkellä paras suomalainen kryptopörssi on joko Coinmotion, Kvarn X tai North Crypto.

Coinmotion

Coinmotion

Tuttu ja turvallinen
LUO ILMAINEN TILI
Kvarn X logo

Kvarn X

Laajin valikoima kryptoja
LUO ILMAINEN TILI

North Crypto

Turkulainen timantti
LUO ILMAINEN TILI
Sisältö

Coinmotion

Suomalaisten kryptoveteraanien perustama Coinmotion tarjoaa pankkimaisen tuotteen, josta hyödyt erityisesti aktiivikäyttäjänä. Coinmotion on kotimaisen finanssivalvonnan alainen toimija. He panostavat asiakkaidensa turvallisuuteen ja säilyttävät asiakasvarat multisig-kylmälompakoissa, jotka ovat säilytysratkaisuina Fivan hyväksymiä.

Coinmotion Oy, ennen Prasos Oy on myös Euroopan ensimmäinen yritys, joka on saanut maksulaitostoimiluvan virallisesti rekisteröidyksi virtuaalivaluuttojen tarjoajaksi EU -sääntelyn mukaisesti.

Coinmotion
Coinmotion etusivu

Hinnat ja kaupankäyntikulut

Fiat-talletukset onnistuvat verkkopankin kautta reaaliajassa ja maksutta. Voit myös siirtää rahaa ilmaiseksi perinteisellä SEPA-maksulla. Lisäksi Coinmotionin talletusvaihtoehdoista löytyy luottokorttimaksu, josta peritään 1,2% käsittelykulu. Ilmaisia talletusmuotoja on riittävästi jokaisen pankkitilin omistavan tarpeisiin. Fiat-valuutan nostokulu Coinmotionilta takaisin pankkitilillesi on 0,90 € kertamaksu, joka on riippumaton noston summasta.

Coinmotioinin kaupankäyntikuluista peritään 2% käsittelymaksu sekä osto- että myyntitapahtumista.

Kryptovaluuttojen valikoima

Valikoiman puolesta löydät suosituimmat kryptot, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja XRP. Lisäksi tarjolla on suomalainen AAVE, XLM, XRP,USDC, Chainlink (LINK) sekä Uniswap (UNI). Spekulatiivisten altcoinien tarjoaminen ei vaikuta kuuluvan Coinmotionin strategiaan ja he palkitsevat nimenomaan pitkäjänteisempää sijoittamista ja sitoutumista. 

Tuotteet ja palvelut

Coinmotionin pörssi tarjoaa useita säästämismahdollisuuksia. Tuottojen perässä voit sijoittaa mm. korkotiliin. Coinmotion korkotilin kautta tarjolla on jopa 5,5% vuosittaista tuottoa USDC stablecoiniin sijoittamalla. Pienempiä, muutaman prosentin vuosituottoja voit hakea esim ETH:n tai LTC:n kautta.

Jos haluat jemmata rahasi Coinmotion Säilöön, tästä peritään 1 € kuukausimaksu per säilytetty kryptovaluutta. Coinmotion Säilö tarjoaa lisää turvaa omistuksiisi mm. aikalukon kautta.

Coinmotion tarjoaa myös säästötilin, jossa voit valita kuukausittaisen säästöpäivän, euromääräisesti säästettävän summan sekä kryptovaluutat, joihin säästät.

Coinmotion

Käy kauppaa kryptovaluuttoilla Coinmotionissa

Kaikki Kryptomarkkinat.com kautta Coinmotionille rekisteröityneet saavat 50 % alennuksen normaaleista vaihtokuluista ensimmäisen 30 päivän ajan!
Säästä -50% vaihtokuluista

Kvarn X

Markkinoiden tuorein suomalainen kryptovaluuttapörssi Kvarn X tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän, jota arvostavat varsinkin aloittevat kryptosijoittajat.

Kryptovaluuttojen valikoima

Kauppapaikka tarjoaa yli 35 kryptovaluuttaa. Valikoimassa on tietenkin tutut ja turvalliset Bitcoin ja Ethereum, mutta lisänä tarjolla on myös ainakin suomalaisille pörsseille erikoisempia kryptoja kuten EOS, Kusama, Solana, Moonbeam ja Tron.

Kvarn X
Kvarn X etusivu

NorthCrypto

NorthCrypto on suomalaisten 2018 perustama osakeyhtiö, joka toimii finanssivalvonnan alaisena. Yhtiö on rekisteröity Turkuun ja sen perustajakaarti koostuu finanssi- sekä teknologia-alan osaajista.

Northcrypto
Northcrypto etusivu

NorthCrypto tarjoaa blogissaan kattavasti tietoa lohkoketjusta, eri kryptovaluutoista sekä esimerkiksi kryptojen louhinnasta. 

Hinnat ja kaupankäyntikulut

NorthCrypton hinnasto on suoraviivainen sekä kilpailukykyinen. Voit tallettaa sekä fiat- että kryptovaluuttaa maksutta asiakastilillesi. NorthCrypton kaupankäynnistä peritään 1% kulu sekä ostaessa, että myydessä kryptovaluuttoja.

Omaan lompakkoon, eli kylmään säilöön nostaessa kulu on hieman suurempi ja riippuu nostettavasta valuutasta.

Fiat-nostoista peritään kertaluontoinen 1 € kulu, joka on riippumaton nostettavasta summasta. 

Kryptovaluuttojen valikoima

NorthCrypton kryptovalikoima koostuu suosituimmista, suurimman markkina-arvon kryptoista. Tarjolla on Bitcoinin, Etherin ja Litecoinin lisäksi DeFi-projekti AAVE, Chainlink, Polygon sekä USDC. Spekulatiivisia altcoineja ei tällä hetkellä löydy NorthCrypton valikoimasta.

Tuotteet ja palvelut

NorthCrypto panostaa asiakkaidensa turvallisuuteen ja säilyttää krypto-omaisuutesi kylmässä säilössä. Näin ollen ostamasi kryptovaluutta ei ole yhteydessä internetiin.

Asiakasvarojen säilytys on Fivan hyväksymä ja ne säilytetäänkin erillisellä asiakasvaratilillä. NorthCrypto tarjoaa luotettavan ja turvallisen vaihtoehdon jossa voit ostaa ja säilyttää yleisimpiä kryptovaluuttoja.

Justus R.

Yhteydenotot: [email protected]

Helppolukuista tietoa suosituimmista lohkoketjuteknologioista – yksi lohko kerrallaan.

© 2024 Kryptomarkkinat.com

Kryptomarkkinat.com
Logo