Litecoinin ostaminen ja kurssitiedot – opas (2024)

Litecoinin ensimmäinen lohko louhittiin vuonna 2011. Projekti on Bitcoinin jälkeen maailman toiseksi vanhin kryptovaluutta ja se perustuukin hyvin pitkältä saman teknologiaan kuin Bitcoin.

Litecoin kurssi

litecoinLitecoin
67,97
67,97
1.63%

Litecoin lyhyesti

  • Bitcoinia ja Litecoinia verrataan usein keskenään virtuaalisena kultana ja hopeana.
  • Litecoinin lohkoketjut transaktiot vahvistetaan 2,5 minuutissa, kun taas Bitcoinissa se kestää noin 10 minuuttia.
  • Louhittavien Litecoinien teoreettinen maksimimäärä on nelinkertainen verrattuna Bitcoiniin: Litecoinilla 84 miljoonaa, Bitcoinilla 21 miljoonaa.
Coinmotion

Osta Litecoineja Suomen parhaasta kryptovaluuttapörssistä

Kaikki Kryptomarkkinat.com kautta Coinmotionille rekisteröityneet saavat 50 % alennuksen normaaleista vaihtokuluista ensimmäisen 30 päivän ajan!
Säästä -50% vaihtokuluista

Kuka on Litecoinin keksijä?

Litecoinin keksijä on Googlen ohjelmistokehittäjä, Charlie Lee. Hän julkaisi Litecoinin vuonna 2011 ja on vielä tänäkin päivänä aktiivisesti mukana kehittämässä projektia.

Litecoinin teknologia ja tulevaisuus

Litecoin käyttää Scrypt-algoritmia, joka on erilainen kuin Bitcoinin SHA-256 algoritmi. Scrypt on suunniteltu erityisesti kryptovaluuttalouhintaan ja se on suunniteltu estämään ASIC-louhintaa, joka on erittäin tehokas tapa louhia Bitcoinia.

Litecoin käyttää dynaamista transaktiokustannusrakennetta, jolla pyritään varmistamaan, että transaktiot voidaan vahvistaa nopeasti ja että transaktiokustannukset pysyvät kohtuullisina. Tämä tarkoittaa, että transaktiokustannukset vaihtelevat sen mukaan, kuinka kova kilpailu transaktioiden vahvistamisesta on tällä hetkellä.

Litecoin on yksi vanhimmista ja vakaimmista kryptovaluutoista, ja se on saanut laajan hyväksynnän kaupankäynnissä ja maksuvälineenä.

Trezor Model One

Trezor Model One

Säilytä Litecoinejasi turvallisessa kryptolompakossa.

Kryptomarkkinat.com

Yhteydenotot: [email protected]

Helppolukuista tietoa suosituimmista lohkoketjuteknologioista – yksi lohko kerrallaan.

© 2024 Kryptomarkkinat.com

Kryptomarkkinat.com
Logo